Out of office


Ik ben op reis van 25/12/21 tem 23/01/22.

Gedurende deze periode neem ik geen opdrachten aan en ben ik telefonisch niet bereikbaar.  

Stuur nieuwe aanvragen gerust al door naar info@charlottegent.be, na mijn vakantie beantwoord ik deze zo snel mogelijk! Vanaf 24/01 terug op post met opgeladen batterijtjes en vol nieuwe inspiratie voor jullie feesten, recepties, teambuildings en bedrijfslunches!

Cateringformules

Voor bedrijven, events of een feest bij jou thuis

Ik bied verschillende vaste formules aan. Meer info kan je terugvinden op de tabbladen. Heb je iets anders in gedachten?

Contacteer me gerust en dan werk ik met plezier een formule op maat uit.


Ik zet in op gezonde en gebalanceerde maaltijden, bereid met veel groenten en verse ingrediënten. Bestellen kan vanaf 10 personen. Waarom? Wel, ik maak alles vers en kook steeds op aanvraag, het in huis halen van verse ingrediënten hangt dus samen met jullie bestellingen. No food waste is voor mij zeer belangrijk, dus door in grotere hoeveelheden te koken kan ik er voor zorgen dat er (bijna) geen voedsel verloren gaat. Of we het nu willen of niet, eten aanleveren houdt in dat er veel gebruik gemaakt wordt van verpakkingen. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare, gerecycleerde en/of herbruikbare verpakkingen!


ps: Als ik voedseloverschotjes heb, kan je deze steeds bestellen via de app van Too Good To Go ;) 


Een bestelling plaatsen?

HOE?

Bestellingen en cateringaanvragen geef je door via info@charlottegent.be . Vermeld duidelijk wat je wenst, voor hoeveel personen, alsook de gewenste datum en uur. Graag ook je eigen contactgegevens vermelden.


Bestellingen dienen ten laatste 2 dagen op voorhand geplaatst te worden. Pas na een bevestiging is de bestelling definitief. 


ALLERGERGIEËN OF INTOLERANTIES?

Geef dit door bij je bestelling en ik probeer hier zoveel mogelijk tegemoet aan te komen! Hou er rekening mee dat dit niet bij elk gerecht mogelijk is.


EEN FORMULE OP MAAT?

Contacteer me gerust en dan bekijken we samen hoe ik jouw wensen kan invullen!LEVERING?

Je bestelling laten leveren is mogelijk, hou rekening met onderstaande tarieven (excl. 21% BTW):

Leveringen in Gent, max 5 km vanaf Sluizeken: € 15

Leveringen tussen 5 - 10 km vanaf Sluizeken: €18

Leveringen tussen 10 - 20 km vanaf Sluizeken €25

Wil je laten leveren op een verdere locatie? Contacteer me en dan bekijk ik de mogelijkheden.


Bestellingen kunnen ook steeds zelf opgehaald worden te Sluizeken 12, 9000 Gent.


BETALING EN FACTURATIE?

Na levering zal je een factuur ontvangen via mail met de betaalinstructies. Betaling kan via overschrijving op BE17 9731 3996 0021 met vermelding van factuurnummer. 


Alle prijzen exclusief  BTW.