Charlotte's foodboxen

Healthy comfort food voor bij jou thuis


Momenteel zijn er geen foodboxen beschikbaar.  

Hou social media in de gaten om te weten wanneer er wel eens eentje beschikbaar is.


Tell me more?

Hoe klinkt een gezellige foodsharing-avond bij jou thuis waarbij je hoogstens nog even de oven moet aanzetten om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Wel, het kan! Schuif aan tafel, en laat het koken aan mij over!


Een foodbox (€35/box) bestaat uit 5 sharing gerechtjes die samen een avondmaal voor 2 personen vormen. Uiteraard kan je meerdere foodboxen bestellen als je met een groter gezelschap bent. Denk aan healthy comfort food, steeds vers bereid en met groenten in de hoofdrol! Voor de carnivoren onder jullie: geen zorgen, er zitten ook gerechtjes met vlees of vis in een foodbox. Al kan je wel steeds opteren voor een volledige veggiebox.


Je kan een box bestellen voor woensdag of vrijdag. Check de webshop voor beschikbaarheid. Good to know: alles is steeds vers bereid, dus je kan zonder zorgen jouw box pas de dag nadien opeten ;)  Bestel gerust een box op woensdag om donderdag op te eten, of de box van vrijdag om pas zaterdag op te smullen!


Een gevarieerd en wisselend sharing-menu

Elke week stel ik een nieuw en gevarieerd menu voor jullie samen. Een foodbox bestaat uit 5 sharing gerechtjes. Groenten spelen een centrale rol maar er zijn ook gerechtjes met vlees of vis.  Wie wil kan wel steeds opteren voor een volledig vegetarisch menu. Een foodbox is steeds voor 2 personen aangezien het een sharingmenu is. Ben je alleen of met een oneven aantal personen? Geen probleem, je kan jouw restjes de dagen erna zeker nog opeten want alles wordt vers klaar gemaakt! 


Eenvoudige en ecologische verpakkingen

Alle gerechtjes zijn vers gemaakt en reeds volledig klaar, geen werk meer in de keuken dus! De warme gerechtjes hoef je enkel nog even in de oven of microgolf te plaatsen. Geen zorgen, bij elke foodbox zit een duidelijke instructiekaart!


Ik maak zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare en/of herbruikbare verpakkingen. Deze verpakkingen zijn zowel oven- als microgolfbestendig. Gewoon dekseltjes afhalen, in oven of micorgolf plaatsen en klaar!